Garage 49

Lackskydd

Våra lackskyddsbehandlingar har unika egenskaper och ger lacken en magisk glans. Vår behandling ger även ett långtidsverkande lackskydd för dig som vill ha en lättskött och blank bil.

Boka tid för service
Öppettider
Kontakta oss

Varför lackskydd?

Keramisk lackförsegling är ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan och behålla dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta.

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken. Den står emot det mesta, inte minst de kemikalier som används vid tvätt, och det minskar risken för repor som kan komma vid en biltvätt. Keramisk lackförsegling ger ett fantastiskt skydd för din bil – en yta som har fått ett keramiskt lackskydd avvisar vatten och smuts och skyddar mot olika luftföroreningar, oxidation, UV-strålning, vägsalt, insekter och alla former av smuts och damm som en bil kan utsättas för i trafiken.

Vad ingår?

Vad kostar lackskydd?

Priserna kan variera beroende på bils storlek och hur mycket förarbete som krävs.

Tilläggstjänster

Kontakta oss
eller boka tid direkt